Styleform - Stílus és forma
Egyedi bútorgyártás a lakás minden pontjára (fürdőszoba bútor, előszoba szekrény, beépített szekrény, konyhabútor, gyerekbútor, nappali bútor)
  
SzolgáltatásainkHírarchívumLakberendezési szótárPartnereinkElérhetőség

 

 

A STYLEFORM.HU több mint 10 éve foglalkozik egyedi bútorok tervezésével és gyártásával.

Mindig is az egyedi igények figyelembe vétele volt az elsődleges szempontunk. Ezért nagy az alapanyag választék: felület, szín, belső bútor kiegészítők áll rendelkezésre melyből válogathat.

A fürdőszoba bútorokhoz minőségi mosdókat, fürdőszoba kiegészítőket tudunk nyújtani. Az előszoba szekrényeket ruha és cipőtarolás szempontjából a legideálisabb módon tudjuk elkészíteni. A beépített szekrények esetében a ruhatárolás több formáját választhatja pl. ruhaliftes ruhaakasztás, fékezős taroló fiókok vagy az ajtók esetében nyíló vagy tolóajtó megoldások. A konyhabútor tekintetében klasszikus vagy modern bútor elkészítésében különféle alapanyagokat tudunk nyújtani, magasfényű felületek, belső taroló kosarak, fiókrendszerek. A gyerekbútorok játékos kialakítására, színek kombinálására van lehetősége. A nappali bútorok tv-s, hifi szekrények, modern bútorok különböző divatos színekkel és felületekkel választhatóak. Tekintse meg referenciáinkat, hogy megismerkedhessen milyen bútorokat készítettünk az ügyfelek igénye alapján.

 

 

Hírek

Bútorfogantyú akció, 31%-os kedvezménnyel!

A Schwinn 2935 króm felületű modern szögletes bútorfogantyúkat leáraztuk (-31% kedvezmény).
Az akció a készlet erejéig tart.

Új Olasz design kerámia mosdók!

Megkezdtük a Metro Ceramica minőségi olasz kerámia mosdók forgalmazását. Tekintse meg kínálatunkat: itt.

Új termékek

A MOFÉM bővítette termékkínálatát, tekintse meg az újdonságokat webáruházunkban.

 

Hogyan tud árajánlatot kérni egyedi bútorára?


1, Ajánlatkérés e-mailen keresztül
Kérhet ajánlatot egyedi bútorára e-mailen keresztül. Ebben az esetben minél több információt kell elküldeni a részünkre. A következő információk elengedhetetlen adatok a bútor árajánlat készítéshez: a bútor főbb méretei (szélesség x magasság x mélység), kialakítása, elrendezése, felülete, anyaga, fiókok-, ajtók elrendezése. A mai bútorgyártás alapanyag és kiegészítő szerelvények téren nagyon szerteágazó, így ezek az alap adatok kellenek az ajánlat készítéshez.

2, Megbeszélés a bemutatóteremben
Van lehetősége, hogy ellátogasson hozzánk a bemutatórémünkbe. Nem tartózkodunk ott állandóan, így időpontot kell egyeztetni velünk. A megbeszélés alkalmával ön elmondja egyedi bútor elképzelését, igényét. Mi a hallottak alapján a kiállított bútorokon és anyagmintákon keresztül bemutatjuk és elmondjuk hogyan lehet elkészíteni a kívánt bútort. Így megtekintheti gyártási, szerelési módjainkat, megismerkedhet a fiók, ajtó, tolóajtó megoldásokkal, fékező rendszerekkel. A megbeszélt információkat összegezve vázlatot készítünk magunknak, mely alapján pár napon belül ajánlatot küldünk önnek e-mailen.

3, Felmérés és egyeztetés az ön otthonában
Egyeztethet velünk egy felmerési időpontot az otthonába. A felmerés alkalmával kézzel fogható anyagmintákat viszünk magunkkal, mely segítségül szolgál a kívánt bútor felület kiválasztásához. A helyszínen felmerjük a rendelkezésre álló helyet, körülményeket, ön elmondja bútor elképzelését, és mi vázoljuk milyen megoldást ajánlunk az adott környezetbe, szerintünk melyik műszaki megoldás az ajánlatos. A hallott információkat feljegyezzük, ezt követően pár napon belül ajánlatot készítünk, melyet e-mailen elküldünk önnek.

 


 

Egyedi bútor típusok melyeket az ön igénye alapján készítünk:

 

- Fürdőszoba bútor

A fürdőszoba bútorok több típusát el tudjuk készíteni mosdószekrény, taroló bútor szennyes tartóval, tükrös pipere felső szekrények, stb... Ezeket a fürdőszoba bútorokat vákuumfóliás vagy festett mdf alapanyagokból gyártjuk le. Mosdószekrény esetében ezek a bútorok lehetnek lábon álló vagy falra függesztett kivitelűek. A bútorokhoz többféle kiegészítőt tudunk nyújtani ( nagy választékban állnak rendelkezésre mosdók, csapok, fürdőszoba felszerelés) tekintse meg kínálatot a mosdoshop.hu webáruházban.


- Előszoba szekrény

Az előszoba bútorokat különböző formákban készítjük, melyek a következők cipős szekrény, fogasfal, ruhaakasztós szekrény. Ezeket a kialakítási formákat szabadon kombinálhatja. Az előszoba bútorokhoz nagy választékban tudunk fogantyú és bútor fogas kiegészítőket kínálni, tekintse meg a fogantyushop.hu, olcsofogantyu.hu webáruházakat.

 

- Beépített szekrény

A beépített szekrényt az ön tarolási szokásaihoz igazítva alakítjuk ki. A bútor tervezésénél a praktikus tarolást és az optimális helykihasználást tartjuk szem előtt. A bútorok belső kiegészítői lehetnek a következők: taroló fiókok, ruhalift, nyakkendőtartó, nadrágtartó. A beépített szekrényt mérettől függően nyíló vagy tolóajtókkal tudjuk szerelni.


- Konyhabútor

A konyhabútorokat több stílusban az adott helyre gyártjuk le. Hagyományos, modern vagy klasszikus bútorokat rendelhet különböző frontfelületekkel a magasfényűtől, a mart klasszikus formákig. A praktikus tarolást kiegészítve különböző taroló kosarakat, rácsokat nagy választékban tudunk nyújtani. Konyhai munkalapok nagy színválasztéka áll rendelkezésre. Minőségi fékezős fém fiókrendszereket tudunk a bútorba szerelni.

 

- Gyerekbútor

A gyerekszoba bútorokat a kívánt hangulatára tudjuk legyártani, különböző formák és színek kombinálásával. Tároló fiókos vagy polcos bútor elemeket is kérhet vagy ezeket szabadon kombinálhatja. A gyermeke egyéniségéhez illó gyerekbútor fogantyúk nagy választékát tudjuk nyújtani, tekintse meg a kínálatot a fogantyushop.hu, olcsofogantyu.hu webáruházakban.


- Nappali bútor

A nappali bútort több stílusban az igényéhez igazítva tudjuk legyártani. Modern minimalista bútorok magasfényű felületekkel kombinálva, különböző komfort emelő fékezős fiókokkal vagy ajtókkal szerelve rendelheti. Elkészítjük tv, hifi szekrényét a készülékeihez igazítva. Hagyományosabb formai és színvilágú bútorok rendelésére is van lehetősége.

 


 

Márkák melyekkel dolgozunk:

 


Marmite - Mosdók   Kitmar - Tolóajtó rendszerek
Furnipart - Fogantyúk, fogasok   Schwinn - Fogantyúk, fogasok
Rujz Design - Fogantyúk, fogasok   Millex - Fogasok
Blum - Fiók rendszerek, kivetőpántok   Blanco - Mosogató tálcák, csapok, hulladékgyűjtők
Forest - fogantyúk, fogasok, bútor kiegészítők, konyhai munkalapok
  Camar - Bútorlábak, szerelvények
Egger- Bútorlapok, munkalapok   Kronospan - bútorlapok
Hafele - Bútor szerelvények, kiegészítők   Falco - Bútorlapok
Sevroll - Tolóajtó rendszerek   Kaindl - Konyhai munkalapok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Cimkefelhő:

Bútor, előszoba bútor, asztalos, egyedi bútor, fürdőszoba bútor, gardróbszekrény, fürdőszoba szekrény, beépített bútor, tolóajtós szekrény, beépített szekrény, előszoba szekrény, nappali bútor, bútor Budapest, bútorasztalos, asztalos munkák, hálószoba bútorok,