Styleform - Stílus és forma
Egyedi bútorgyártás a lakás minden pontjára (fürdőszoba bútor, előszoba szekrény, beépített szekrény, konyhabútor, gyerekbútor, nappali bútor)
  
SzolgáltatásainkHírarchívumLakberendezési szótárPartnereinkElérhetőség

Fürdőszoba bútor

Styleform fürőszoba bútor

- fürdőszoba bútor

- fürdőszoba szekrény

- fürdőszoba bútor készítés

- mosdószekrény

- mosdó alatti szekrény

- mosdó alsószekrény

- fürdőszoba bútorok

- fürdőszoba szekrények

 

Tippek, tanácsok
A fürdőszoba bútor kialakításánál fontos figyelembe venni, hogy milyen tárgyakat szeretnénk eltárolni benne. A fiókok praktikusak a kis kozmetikumok tárolására. Nem érdemes magas fiókot választani a kozmetikumoknak, mert elveszíti a fiók a lényegét, hogy kihúzott állapotban rendezetten találunk meg mindent. Ha magas fiókot választunk tisztítószereknek, akkor figyeljünk, hogy minőségi fiók legyen beépítve, amely bírja a terhelést (például Blum Metabox vagy Tandembox fékezős fiókrendszerek). Nagyon fontos a fürdőszoba bútoroknál, hogy a kiválasztott anyag, amely a vízzel érintkezhet, vízálló legyen. Ezen felületek a vákuumfóliázott, fényezett (festett mdf), vagy a furnéros tömörfa anyagok vízálló lakkozással. Mosdós szekrény külső vázának sima laminált felületet ne válasszunk, mert nem vízálló és szétázhat. A felületi struktúrát úgy válasszuk meg a fürdőszoba bútor esetében (mindegy, hogy fautánzatos vagy fa felület), hogy ne legyen mély az erezése. A vízkő megülhet azok mély erezet réseiben, és nehéz lehet a takarítása. Vigyázzunk, hogy a fürdőszoba bútorokat maró vegyszerekkel ne takarítsuk!

 

A képgalériában látható fotók referencia munkák. Ezek nem egyből megvásárolható termékek. Cégünk egyedi bútor gyártással foglalkozik, melyek az ügyfelek igényei alapján, megrendelésre készülnek.

«
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
»
 

Sötét wenge színű vákuumfóliás fürdőszoba bútor összeállítás. 

Wenge színű vákuumfóliás mdf fürdőszobai tároló bútor, szennyes tartó fiókokkal. 

Juhar színű mosdó alatti szekrény. 

Cseresznyefa furnéros mosdós szekrény, sötét színre pácolva. A bútort Marmite Nadja 140 mosdóval szereltük. 

Fürdőszoba függesztett mosdó szekrény vákuumfóliás mdf anyagból, fékezős Blum fiókokkal. 
«
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
»